Første mars går startskuddet for forkultivering (såing) av sesongens grønnsaker – bli med på kurs og lær av bybonde Anna hvordan proffene gjør det. Vi går gjennom hva slags utstyr som trengs, hva du kan så når, hvorfor vi forkultiverer (det vil si sår i mindre brett før vi prikler eller planter ute) og hva som skal til for best resultat. Vi tar deg gjennom alle stegene, så du også kan begynne å forkultivere og få en pangstart på årets sesong.
Pris: 495,- per person. Kursavgiften inkluderer et enkelt så-brett med jord og frø som du tar med hjem.
Tid: Torsdag 27. februar kl. 18-20
Sted: Drivhuset i Fåbro Hage, Mustads Vei 12
Praktisk:
Nærmeste parkering er på CC Vest og er gratis i tre timer.
Kurset avholdes i drivhuset og er i utgangspunktet stående rundt et høy-bord. Hvis du trenger å sitte – gi beskjed, så vi kan ordne med stol.
Nærmeste toalett er på CC Vest, 5-10 minutter gange unna.
Påmelding og mer informasjon: Fåbro hage – U.Reist dyrker mat og menneskemøter i byen (u-reist.no)