Hjem til øyeblikkene

Snart kommer boligprosjektet Schlägergården Hage for salg, med 69 topp moderne leiligheter. På historisk grunn øverst i Lilleakerbyen – omringet av frodige grøntområder og med gangavstand til butikker og servicetilbud – får du det beste av to verdener.

Boligene får store balkonger eller terrasser og har gode, gjennomtenkte planløsninger. I tillegg legger vi til rette for en rekke attraktive servicefasiliteter som smørebod, sykkelverksted, lagerleie og mye mer.

Her er det lagt til rette for å trives og finne ro, samtidig som du lett kan velge byaktiviteter eller en tur langs Lysakerelva. I Schlägergården Hage har du nærhet til alt fra det øyeblikket du flytter inn.

Meld din interesse i dag, og vær blant de første til å motta nyheter og salgsinformasjon.

Nøkkeltall:

Antall:
69 leiligheter fordelt på fire bygg
Størrelse:
43 til 230 kvadratmeter
Parkering:
Parkeringsanlegg under bakken mellom byggene
Annet:
248 sykkelplasser

Kvaliteten ligger i alle detaljene

En naturlig forlengelse av stuen

I Schlägergården Hage – øverst på Lilleaker – skal vi bygge moderne boliger tilpasset omgivelsene og terrenget. Fasader og uteområder er designet med bevisst omtanke for nærmiljøet. Boligene er tegnet for å gi deg fleksibilitet og høy kvalitet.

De 69 leilighetene – som er fra 43 til 230 kvadratmeter – leveres med kvalitetskjøkken, integrerte hvitevarer, gjennomgående eikeparkett, flislagte bad og stor balkong eller terrasse.

Boligene er tegnet på en måte som gjør at balkongene/terrassene vil føles som en naturlig forlengelse av stuen. Det bidrar til en smartere utnyttelse og økt romfølelse, selv i de minste boligene.

Vi har lagt til rette for at du kan kjøre bilen rett inn i en parkeringskjeller under bakken mellom de fire byggene, før du tar heisen opp til din egen bolig. Med 248 sykkelplasser, samt felles sykkelverksted og smørebod, er det også lagt til rette for en aktiv livsstil.

Det blir heis i alle bygg, og felles parkeringskjeller i to plan under bakken mellom byggene. I prosjektet blir det dessuten felles smørebod og sykkelverksted, samt mulighet for lagerleie.

I Schlägergården Hage og Lilleakerbyen skal du kjenne at du bor i byen, men samtidig at du er tett knyttet til naturen. Vi tror at du som er opptatt av høy kvalitet i hjemmet og gode øyeblikk i hverdagen, vil trives her.

Bli med bak kulissene

Intervjuer med skaperne av Lilleakerbyen

Offentlig kommunikasjon

I Schlägergården Hage bor du sentralt i Lilleakerbyen, og har gangavstand til både aktiviteter, butikker og restauranter. Ønsker du å ta turen til Oslo, kommer du deg enkelt til byen med trikk eller buss. Lilleaker trikkestopp ligger kun 150 meter fra boligprosjektet. Bussforbindelsen er god, med jevnlige avganger mot Oslo fra Lilleaker busstopp, som ligger i umiddelbar nærhet av boligprosjektet.